Najava događaja za 5. septembar 2014. godine

Izvor: Capital.ba, 05.Sep.2014, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najava događaja za 5. septembar 2014. godine

BANJALUKA – U 11.30 časova sjednica Upravnog odbora Uprave za indirektno oporezivnje /UIO/ BiH na kojoj će biti razmatrana i informacija Uprave o prihodima za sedam mjeseci ove godine, te prijedlozi izmjena i dopuna Pravilnika o primjeni Zakona o akcizama i Pravilnika o akciznim markicama. /saopštenje/ FOČA – Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić: - u 9.00 časova razgovaraće sa načelnikom opštine Foča Radislavom Mašićem; izjave >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << nekon sastanka u zgradi opštine; - u 11.00 časova razgovaraće sa rukovodstvom Univerzitetske bolnice u Foči o projektu „Energetska efikasnost javnih zgrada u Republici Srpskoj“; izjave nakon sastanka. /zgrada Bolnice/ MODRIČA – U 10.30 časova ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske Igor Vidović i ministar pravde Srpske Gorana Zlatković prisustvovaće svečanom otvaranju Sajma privrede. /Sportska dvorana/ ANDRIĆGRAD – U 16.00 časova ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Nada Tešanović prisustvovaće svečanoj ceremoniji otvaranja Balkanskog prvenstva u veslanju 2014. godine. /Trg Ive Andrića/ BEOGRAD – Nastavak manifestacije „Dani Srpske u Srbiji“: - u 12.00 časova svečano otvaranje prezentacije turističkih potencijala Republike Srpske kojem će prisustvovati pomoćnik ministra za turizam i ugostiteljstvo Srpske Aleksandra Trifković /plato kod česme u Knez Mihailovoj ulici/; - u 18.00 časova ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske Igor Vidović prisustvovaće svečanom prijemu povodom dodjele sertifikata studentima iz Srpske i dijaspore koji su, u okviru projekta „Upoznaj državu Srbiju“, obavljali tronedeljnu praksu u lokalnim samoupravama i kompanijama širom Srbije. /Vila Republike Srpske, Užička 5/ BANJALUKA – U 11.00 časova konferencija za novinare Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka na kojoj će biti riječi o kreiranim privredno-ekonomskim politikama ovog odbora. TREBINJE – U 17.00 časova potpredsjednik SDS-a Ognjen Tadić prisustvovaće Konvenciji mladih SDS-a. /Dom mladih/ BANJALUKA – U 11.00 časova konferencija za novinare generalnog sekretara PDP-a Igora Crnatka. /prostorije stranke/ SARAJEVO – U 14.00 časova članovi Centralne izborne komisije /CIK/ BiH razgovaraće sa zamjenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Hojtom Jiem i osobljem američke Ambasade u BiH; u 15.00 časova izjave za medije. /sjedište CIK-a BiH/ NJUPORT – Posljednji dan samita šefova vlada i država Sjevernoatlantske alijanse – NATO u NJuportu u Velsu.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Sa načelnikom opštine Foča o infrastukturnim projektima

Izvor: Capital.ba, 05.Sep.2014

FOČA, Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić razgovarala je danas sa načelnikom opštine Foča Radisavom Mašićem o infrastrukturnim projektima u ovoj lokalnoj zajednici, prije svega o realizaciji prve faze projekta izgradnje vodovoda i kanalizacije,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.