Policija zaustavila kolonu i zaplenila skupe automobile VIDEO

Izvor: B92, 19.Avg.2021, 17:52

Policija zaustavila kolonu i zaplenila skupe automobile VIDEO

Nesvakidašnja scena nam dolazi iz Indije gde su policajci zaustavili kolonu i zaplenjivali automobile.

Porezi su neophodno zlo, a neki misle da ih mogu zaobići.

Vlasnici skupih automobila u Indiji nedavno su to iskusili na svojoj koži. Kako prenosi India Today, grupa vlasnika luksuznih i super sportskih automobila organizovala je okupljanje povodom Dana nezavisnosti.

I dok su se oni najbolje zabavljali, nedaleko od aerodroma Rajiv Gandhi u Hiderabadu došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je do preokreta.

Policija je zaustavila 15 automobila, od kojih je 11 zaplenjeno. Razlog je neplaćanje poreza u državi Telangana. Naime, automobili su registrovani u drugim državama u kojima je porez niži za 14%, a zatim su isporučeni u Telangan u kojem vlasnici žive.

Policija je mesecima pratila i beležila kretanje vlasnika iz porodica političara i industrijalaca, a zatim je odlučila da ih presretne ove nedelje dok su bili zajedno. To su ljudi u dobi od 25 do 35 godina, a zaplenjeni su i superautomobili poput Lamborghini Huracan, Maserati GranTurismo, Ferrari i naravno Rolls Roice.

Kako stvari stoje, vozila će im biti vraćena nakon isplate preostalih dugova uvećanih za iznos kazne. Takođe, tokom šestomesečnog nadzora utvrđeno je da su vozači određenih vozila izvršili niz saobraćajnih prekršaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Policija zaustavila kolonu i zaplijenila skupe automobile

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Avg.2021

Nesvakidašnja scena dolazi iz Indije gdje su policajci zaustavili kolonu i zapljenjivali automobile.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.