Policajci lovili biciklistu pa nisu mogli da otvore vrata na svojoj Tesli

Izvor: AutoBlog, 28.Sep.2022, 07:30

Policajci lovili biciklistu pa nisu mogli da otvore vrata na svojoj Tesli

Teslina vozila su imala ozbiljne kvarove i probleme od trenutka kada ih koristi policija u švjcarskom gradu Bazelu, a to je od 2019. godine. Ipak, sada je očigledno previše jer ih je službeni Tesla Model X 100D doveo u sramotnu situaciju tokom potere. Operativni zapisnik kantonalne policije svedoči da su se elektronski kontrolisana vrata blokirala tokom potere i nisu mogla da se otvore, piše Revija HAK. Tokom akcije policijski službenici su zamolili dvojicu biciklista da stanu, jedan je postupio po uputstvima, a drugi je pobegao. Policajci su zatim pokušali da izađu iz Tesle jer su želeli da zaustave biciklistu. Međutim, to im nije uspelo jer su vrata vozila bila blokirana, navodi se u policijskom izveštaju. Dakle, policajci nisu...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Policajci hteli da kazne biciklistu ali nisu znali da otvore vrata Tesle, pa izašli kroz prozor

Izvor: Radio 021, 28.Sep.2022

Teslina vozila imala su ozbiljne kvarove i probleme od trenutka od kako ih koristi policija u švajcarskom gradu Bazelu, a to je od 2019. godine.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.