PRISTIŽE NOVI PANTHER: Automobil je inspirisan De Tomaso Panterom i ima potpuno novi zadnji deo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 16:45

PRISTIŽE NOVI PANTHER: Automobil je inspirisan De Tomaso Panterom i ima potpuno novi zadnji deo (VIDEO)

Pedantno izrađena.

Ares Modena je pripremio novi Panther Evo, a Evo u imenu otkriva da je u pitanju evolucija ranijeg Panthera ProgettoUno.

Automobil je inspirisan De Tomaso Panterom i ima potpuno novi zadnji deo, pri čemu izmene uključuju novi zadnji branik, kao i centralno postavljene dve izduvne cevi i nova zadnja svetla.

Promene se nastavljaju unutar "pedantno izrađene" kabine, koja je opremljena dvokrakim volanom i infotainment sistemom sa portretnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << orijentacijom.

Automobil ima panele karoserije od ugljeničnih vlakana, čelični kavez i "hibridnu šasiju od aluminijuma i ugljeničnih vlakana".

Motor je 5,2 litarski V10 sa 478 kW/650 KS, što omogućava superautomobilu baziranom na Huracanu da do 100 km/h ubrza za 3,1 sekundu, dok je najveća brzina 325 km/h.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.