PREDNJI ILI ZADNJI POGON? Evo koji je pogodniji za vožnju po snegu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2024, 00:29

PREDNJI ILI ZADNJI POGON? Evo koji je pogodniji za vožnju po snegu (VIDEO)

Ovaj test pruža dubok uvid u performanse vozila.

Oba Audija A4 i BMW Serije 3 imaju jednake snage dizel motora i koriste identične izvrsne zimske gume Goodyear, UltraGrip Performance 3.

U testu ubrzanja na snegu, oba vozila pokazuju jednakost. Iako je raspodela mase različita, elektronika uspešno koriguje razlike. No, kada se isključi elektronika, BMW ima blagu prednost u odnosu na Audi. U testu bočnog ubrzanja na klizavoj snežnoj stazi, oba automobila su izjednačena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pretežno zahvaljujući istim gumama.

Oba nemačka automobila suočavaju se na padini od 15 stepeni kako bi se utvrdilo koji ima manje problema s pokretanjem s "mrtve tačke". Oba postižu dobre rezultate, ali BMW se ipak ističe s nešto boljim performansama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.