Izvor: Radio 021, 30.Apr.2024, 12:37

Duško Knežević izručen Crnoj Gori, on kaže: Dolazim sa plavom torbom, mnogima neće biti prijatno

Predsednik Atlas grupe Duško Knežević (65) danas je izručen Crnoj Gori iz Velike Britanije, saopšteno je iz Uprave policije, javlja RTCG.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sud u Pogorici potvrdio odluku o jednomesečnom pritvoru za Duška Kneževića

Izvor: VOA, 30.Apr.2024

PODGORICA — Predsjedniku Atlas grupe Dušku Kneževiću, koga je jutros Velika Britanija izručila Crnoj Gori, potvrđen je kasno u utorak jednomjesečni pritvor koji mu je određen odlukom tog suda iz 2019, saopštio je njegov advokat.  Kneževiću, koji je prethodno saslušan u Višem sudu pritvor...

Nastavak na VOA...

OVAKO JE DUŠKO KNEŽEVIĆ IZRUČEN CRNOJ GORI Odbegli biznismen uz jake bezbednosne mere sproveden u sud gde mu je određen PRITVOR (FOTO)

Izvor: Blic, 01.Maj.2024, 00:14

Okrivljenom Dušku Kneževiću (64), predsedniku Atlas grupe, večeras je vanraspravno veće suda u Podgorici potvrdilo pritvor. Njemu je pritvor određen zbog opasnosti od bekstva, prenele su Vijesti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.