POZNAT DATUM I MESTO SAHRANE POZNATOG JUTJUBERA:  Na ispraćaju Mirka Rašića porodica dozvolila da se uradi jedan gest u čast pokojnika (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023, 18:26

POZNAT DATUM I MESTO SAHRANE POZNATOG JUTJUBERA: Na ispraćaju Mirka Rašića porodica dozvolila da se uradi jedan gest u čast pokojnika (FOTO)

Jutjuber i mehaničar Mirko Rašić nađen je juče mrtav u hali u Surčinu, a na mrežama su odmah počele spekulacije o razlozima njegove smrti.

Sada je objavljano kada će i gde biti sahranjen, ali i šta kakav gest je dozvoljen na poslednjem ispraćaju jutjubera.

- Drugari, sahrana Mirka Rašića će biti u petak u 11:30 na Orlovači. Trebalo bi doći malo ranije. Ukoliko želite možete turirati motore kao znak poslednjeg pozdrava, porodica se slaže sa tim - piše na Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.