PEŽO IMA NOVI ZNAK: Mišljenja su podeljena, a kako se vama dopada novi lavić?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 12:03

PEŽO IMA NOVI ZNAK: Mišljenja su podeljena, a kako se vama dopada novi "lavić"?

Najstarija preživela automobilska marka na svetu potvrđuje svoju ličnost i karakter novim logotipom i okreće novu stranicu u svojoj istoriji.

Peugeot ima deset uzastopnih logotipa, koji svi imaju lavovski amblem. Danas je jedanaestu verziju, još modernizovaniju, kvalitetniju i elegantniju, upravo kreirao Peugeot Design Lab, studio za globalni dizajn brenda Peugeot.

Prezentovan 2010. godine, trenutni logotip je trebalo da se promeni kako bi se krunisalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << unapređivanje brenda.

Nakon potpunog redizajna svojih vozila tokom poslednjih 10 godina, Peugeot redizajnira i svoj logotip kako bi išao u korak sa svojim proizvodima.

Početkom 2021. godine, lansiranjem asortimana koji će predstaviti novi Peugeot 308, sa novom veb stranicom i stvaranjem Stellantis-a, zvezde su poravnate.

Peugeot reveals new logo pic.twitter.com/xqzHbFMqaO

— RΛMIN NΛSIBOV (@RaminNasibov) February 25, 2021
Pogledaj vesti o: Peugeot

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.