Peugeot ima novog lavića, kako vam se dopada?

Izvor: B92, 25.Feb.2021, 19:03

Peugeot ima novog "lavića", kako vam se dopada?

Najstarija preživela automobilska marka na svetu potvrđuje svoju ličnost i karakter novim logotipom i okreće novu stranicu u svojoj istoriji.

Peugeot ima deset uzastopnih logotipa, koji svi imaju lavovski amblem. Danas je jedanaestu verziju, još modernizovaniju, kvalitetniju i elegantniju, upravo kreirao Peugeot Design Lab, studio za globalni dizajn brenda Peugeot.

Prezentovan 2010. godine, trenutni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << logotip je trebalo da se promeni kako bi se krunisalo unapređivanje brenda.

Nakon potpunog redizajna svojih vozila tokom poslednjih 10 godina, Peugeot redizajnira i svoj logotip kako bi išao u korak sa svojim proizvodima.

Početkom 2021. godine, lansiranjem asortimana koji će predstaviti novi Peugeot 308, sa novom veb stranicom i stvaranjem Stellantis-a, zvezde su poravnate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peugeot ima novog "lavića"

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Feb.2021, 08:42

Najstarija preživjela automobilska marka na svijetu potvrđuje svoju ličnost i karakter novim logotipom i okreće novu stranicu u svojoj istoriji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

26.02.2021 ::: Peugeot predstavlja novi brend identitet - Peugeot lav se čuje još jače

Izvor: AutoMagazin, 26.Feb.2021

Najstarija preživela automobilska marka na svetu potvrđuje svoju ličnost i karakter novim logotipom i okreće novu stranicu u svojoj istoriji. 25. februara 2021. PEUGEOT je predstavio svoj novi logotip: grb ukrašen veličanstvenom lavljom glavom..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.