OBJAVILI KRAJ: Opel otkrio kada prestaje sa prodajom dizelaša i benzinaca u Evropi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2023, 03:11

OBJAVILI KRAJ: Opel otkrio kada prestaje sa prodajom dizelaša i benzinaca u Evropi!

Modernizacija, nema šta...

Neki proizvođači automobila već su odlučili da daju obećanja o prestanku prodaje automobila koji imaju motore sa unutrašnjim sagorevanjem u Evropi. Opel im se sada priključio, kao kompanija koja već ima 15 elektrifikovanih modela u ponudi.

Ovaj nemački brend u sastavu velikog koncerna Stellantis, želi da nastavi putem kojim su krenuli, pa su tako relki da im je cilj da prodaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bar jedan električni model u svakoj kategoriji već od 2024. godine.

- Od 2028. godine, u Evropi ćemo nuditi samo električne automobile sa baterijom - rekao je šef Opela Florijan Hutl za Bild.

On je dodao da će već od 2025. godine Opel će predstavljati samo električna vozila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.