Napravljena APLIKACIJA koja NAGRAĐUJE vozače koji poštuju OGRANIČENJE BRZINE i to u ovoj našoj komšijskoj zemlji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2021, 12:46

Napravljena APLIKACIJA koja NAGRAĐUJE vozače koji poštuju OGRANIČENJE BRZINE i to u ovoj našoj komšijskoj zemlji!

Softver koga uvodi saobraćajna policija u Mađarskoj, na osnovu koordinata lokacije zna koja ograničenja brzine važe za datu rutu...

Mađarska policija pokreće aplikaciju koja će nagrađivati vozače koji voze u okviru propisanih ograničenja brzine.

Korisnici OBBPoint aplikacije će dobijati bodove ukoliko redovno voze po pravilima, koje će kasnije moći da iskoriste za popuste i poklone u prodavnicama i kod različitih dobavljača usluga.

Na osnovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koordinata lokacije, softver zna koja ograničenja brzine važe za datu rutu, a ažuriraće se redovno kako bi mogao da identifikuje periodična ograničenja, piše sajt Pluton Logistics.

Prekršajem se ne smatra ako neko na kratko prekorači maksimalnu brzinu u kratkom periodu, na primer da pretekne drugo vozilo, pod uslovom da vozač nakon završenog manevra uspori do ograničenja brzine.

Ovaj program predviđa i mogućnost da se vozači takmiče na osnovu bodova prikupljenih u redovnom saobraćaju, igrači će dobiti titule, te će se potom izvlačiti nagrade među onima istog ranga.

Mađarska policija ističe da ne postoje pravne prepreke za ovaj lojaliti program, kao i da se kroz OBBPoint neće prikupljati podaci o vozačima i vozilima, kao i da ovo nije zvaničan sistem za merenje i kontrolu brzine. Aplikacija se, naravno, može uključiti i isključiti u bilo kom trenutku.

Aplikacija će biti besplatna i dostupna za Android i iOS uređaje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.