Izvor: Danas, 17.Maj.2024, 16:23

Vučić sa Profirijem i Dodikom o rezoluciji o Srebrenici: Bez vaše snage ne bismo mogli da se borimo

Predsednik Srbije Aleksandar Vućić objavio je danas na Instagram nalogu da je sa patrijarhom Porfirijem i predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom razgovarao o težini trenutka i zahvalio im što se bave pitanjem nametnute rezolucije o Srebrenici, kao ključnim pitanjem za opstanak srpskog naroda.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vučić ugostio patrijarha Porfirija i Sabor SPC: Zahvalio sam što se bave pitanjem nametnute rezolucije o Srebrenici

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 17.Maj.2024

SRBIJA – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas na ručku patrijarha srpskog Porfirija, Sveti arhijerejski Sabor SPC i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika. – Sa patrijarhom srpskim Porfirijem, Svetim arhijerejskim Saborom SPC i predsednikom Republike Srpske Miloradom...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.