NOVITET: Novi koncept biće predstavljen u Ženevi

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2020, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVITET: Novi koncept biće predstavljen u Ženevi

Iz Torina stiže jedna novina...

IED iz Torina najavljuje da će početkom sledećeg meseca na sajmu automobila u Ženevi promovisati novo koncept vozilo nazvano Tracy.

IED Tracy concept https://t.co/pQBSCFRawE pic.twitter.com/FjDKVJgVgr

— 34sad.com (@34sad_com) February 18, 2020

IED Tracy concept se opisuje kao rešenje za urbanu mobilnost, pri čemu je vozilo prilagođeno za javni i privatni transport.

U kratkoj vesti se kaže da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tracy concept dugačak 374 cm i da ima međuosovinsko rastojanje od 289 cm, kao i da zahvaljujući povišenom klirensu ima i određene off-road mogućnosti (tome je prilogođeno i oslanjanje a ugrađene su i off-road gume).

U pitanju je inače električno vozilo sa 4x4 pogonom, ali konkretne specifikacije još uvek nisu saopštene (snaga, baterije, autonomija...).

Što se unutrašnjosti tiče, vozilo može da primi do šest putnika, a ističe se i moderni infotainment sistem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.