NOVI SISTEM PROTIV BAHATOG PARKIRANJA: Evo kako je počeo u Beogradu da se rešava taj problem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2023, 19:05

NOVI SISTEM PROTIV BAHATOG PARKIRANJA: Evo kako je počeo u Beogradu da se rešava taj problem (FOTO)

Poštujte pravila, jer pored kazni vas može sačekati i neprijatno iznenađenje.

Svi koji žive u Beogradu su se susreli sa problemom parkiranja vozila. U većini slučajeva problem nastaje zato što nema dovoljno parking mesta, ali šta se dešava kada vidite da je neko pri parkiranju zauzeo dva ili čak tri parking mesta?

Kao što već dobro znamo, parkiranje vozila je svaki prekida kretanja vozila, osim prekida radi postupanja po znaku ili pravilu kojim se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reguliše saobraćaj, koje se ne smatra zaustavljanjem.

Na društvenoj mreži Instagram, na stranici parkiranje.beograd, osvanula je fotografija bahato parkiranog vozila iz TC Galerija.

A post shared by PARKIRANJE BEOGRAD (@parkiranje.beograd)

Kao što na samoj fotografiji možemo primetiti, vozač automobila marke Opel je kažnjen za svoju bahatost.

Nadamo se da će ovaj način parkiranja da se iskoreni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.