NOVA ERA AUTOMOBILIZMA U SRBIJI: Svetski poznati brend stiže i na naše puteve

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 22:51

NOVA ERA AUTOMOBILIZMA U SRBIJI: Svetski poznati brend stiže i na naše puteve

Otvaranje ekskluzivnog salona u Ulici Milutina Milankovića.

Beogradski Hilton je bio domaćin prestižnog događaja - svečanog predstavljanja automobilskog brenda Chery na tržištu Srbije. Zvezde večeri bile su tri očaravajuća modela: FX, Tiggo 7 Pro i Tiggo 8 Pro. Sa podrškom ugledne kompanije Grand Motors, Chery obećava da će uneti novu dinamiku u srpsku auto-industriju.

Veče je okupilo eminentne goste, uključujući visoke predstavnike Chery International, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Grand Automotive grupacije, kao Ministarstva zaštite životne sredine.

Program je vešto vodila Dragana Kosjerina, a upečatljivi govori bili su deo svečanosti. Tim Đe, direktor izvoza Chery International, govorio je o globalnoj viziji brenda. Tomas Šmid, COO Grand Automotive LLP-a, istakao je važnost partnerstva u uvođenju Chery-ja na srpsko tržište.

Gospođa Sara Pavkov, državna sekretarka Ministarstva zaštite životne sredine, naglasila je ulogu održivosti u auto-industriji, dok je završne reči dao Slavc Habič, generalni direktor kompanije Grand Motors, najavljujući da je ovo tek početak Chery-jeve avanture na srpskom tržištu.

U sklopu ove grandiozne proslave, prisutne je zabavljala popularna muzička grupa The Frajle. Njihov energičan nastup i prepoznatljive melodije doprineli su sveopštem raspoloženju i učinili ovu noć još nezaboravnijom. Muzika The Frajli, kombinovana sa glamurom novih Chery modela, stvorila je pravu simfoniju za oči i uši prisutnih, dodatno podcrtavajući ekskluzivnost ovog događaja.

Otvaranjem ekskluzivnog salona u Ulici Milutina Milankovića, Chery će učvrstiti svoju prisutnost, obećavajući srpskim vozačima inovativna i visokokvalitetna vozila. Ovaj trenutak bez sumnje obeležava početak nove ere za ovaj priznati globalni brend u Srbiji.

Brend Chery je poznat po proizvodnji široke palete vozila, uključujući ekonomične automobile, luksuzne sedan modele, SUV-ove i električna vozila. Oni su pioniri u razvoju i proizvodnji električnih automobila u Kini. Chery je prvi kineski automobilski proizvođač koji je dostigao kumulativnu proizvodnju od pet miliona jedinica.

Chery je priznat po kvalitetu svojih automobila. Primio je brojne nagrade za svoje modele, uključujući prestižnu titulu "Kineski automobil godine". Brend kontinuirano ulaže u istraživanje i razvoj, sa namerom da obezbedi najnovije tehnologije i inovacije u svojim vozilima.

Chery se vodi filozofijom "Tehnologija je duša preduzeća", koja se ogleda u njihovom neprekidnom traganju za inovacijama i unapređenjima. Kao deo svoje strategije, kompanija se fokusira na razvoj i implementaciju novih tehnologija, kako bi se prilagodila promenljivom tržištu i ostala konkurentna.

Izazivajući status quo, Chery je pokazao svoju snagu i ambiciju na globalnom tržištu. Kompanija nastavlja da raste i razvija se, sa misijom da obezbedi kvalitetna, ekonomična i pouzdana vozila koja zadovoljavaju različite potrebe kupaca širom sveta.

Veoma je uzbudljivo da ćemo uskoro na našim putevima moći da vidimo vozila ovog renomiranog brenda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.