NEVEROVATNO: Žena ujela saobraćajca jer je hteo da joj napiše kaznu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2018, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNO: Žena ujela saobraćajca jer je hteo da joj napiše kaznu! (VIDEO)

Ovo je bolelo!

Jedan policajac u Indoneziji doživeo je veliku neprijatnost kada je zaustavio ženu na motociklu zbog toga što nije nosila kacigu na glavi. Kako je prekršila zakon vozeći motocikl bez kacige na glavi, policajac je zaustavio i zatražio joj dokumenta, da bi joj napisao kaznu. Na to je žena počela da odguruje saobraćajca, vičući: "Ti mi kupi kacigu!"

On je nastavio da insistira i ponovo joj tražio vozačku dozvolu i dokumenta, da bi žena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sela na motocikl i pokušala da pobegne. U pokušaju da je zaustavi, policajac je stao ispred motora. Ona je na zaprešaćenje prisutnih, skočila sa dvotočkaša i počela da grize policajca za ruku.

I TO 2020. GODINE: JOŠ SAMO DVE: Folksvagen najavio lepe vesti

Iako ga je jako zabolelo, policajac je uspeo da ostane smiren, pa se na kraju čak i nasmejao. Žena je na kraju privedena i biće joj izrečena kazna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.