NEMAČKI MINISTAR PREDLAŽE OŠTRE MERE: 2.500 evra kazna za roditelje dece koja nisu vakcinisana

Izvor: Kurir, 05.Maj.2019, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMAČKI MINISTAR PREDLAŽE OŠTRE MERE: 2.500 evra kazna za roditelje dece koja nisu vakcinisana

Nemački ministar zdravlja Jens Špan predlaže kazne za roditelje školske dece koja nisu vakcinisana protiv malih boginja.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemačka uvodi novi zakon o vakcinaciji dece?

Izvor: B92, 05.Maj.2019

Nemačka -- Nemački ministar zdravlja Jens Špan predlaže kazne za roditelje školske dece koja nisu vakcinisana protiv malih boginja, prenosi AP...Špan je nedeljniku "Bild am zontag" rekao da bi roditelji koji ne mogu da dokažu da su im deca vaksinisana protiv te visoko zarazne i potecijalno smrtonosne...

Nastavak na B92...

ILI VAKCINACIJA ILI PAPRENA KAZNA U Nemačkoj se razmišlja o novom zakonu, po kojem nevakcinisana deca NEĆE SMETI U VRTIĆE I ŠKOLE

Izvor: Blic, 05.Maj.2019

Ako se ostvare planovi nemačkog ministra zdravlja Jensa Špana, u vrtićima i školama neće biti dece koja nisu vakcinisana protiv malih boginja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.