NEĆETE VEROVATI: Ova bezazlena stvar ga je skoro UBILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆETE VEROVATI: Ova bezazlena stvar ga je skoro UBILA

Ovo nikako ne smete voziti u gepeku...

Mnogi vozači potcenjuju opasnost od transporta lako zapaljivih materijala u automobilu, nesvesni činjenice da i najmanji sadržaj može izazvati katastrofu.

Novi dokaz za ovu tvrdnju je nesreća koja se u četvrtak desila u nemačkom Tiengenu. Bilo je oko 12 sati kada je 49-godišnji vlasnik Ford Fieste u obližnjoj trgovačkom centru kupio sprej za čišćenje kokpita vozila i stavio ga u prtljažnik.

Pretpostavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da ventil spreja nije bio pravilno zatvoren, tako da su se plinovi proširili u unutrašnjost vozila. Vlasnik vozila potom je zapalio cigaretu što je izazvalo eksploziju.

Vetrobransko staklo Fieste katapultirano je daleko napred na parkiralištu, odletevši iznad glave kupca trgovačkog centra. Svi su se prozori rasprsnuli, a vrata i krov Fieste izglavljeni iz ležišta.

Vozač je zadobio teške opekotine, ali je uspio iskočiti iz vozila. Krhotine vozila su nekontrolisano letele i oštetile još četiri vozila i staklo u trgovačkom centru. Ukupna materijalna šteta procenjuje se na 10.000 eura.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.