Moto GP: Markes pobedio i u Holandiji

Izvor: AutoBlog, 28.Jun.2014, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moto GP: Markes pobedio i u Holandiji

Mark Markes nastavlja da dominira Moto GP šampionatom, ostvario je osmu uzastopnu pobedu! Ovaj 21-godišnji Španac dominirao je i na Velikoj nagradi Holandije i izjednačio rekord Đakoma Agostinija star 43 godine od osam uzastopnih trijumfa. Markes se odlično snašao u veoma promenljivim vremenskim uslovima u Holandiji, ne dozvolivši konkurentima da mu se primaknu i bar malo ga ugroze. Drugi na Asenu bio je Andrea Doviciozo, ispred Markesovog timskog kolege Danija Pedrose. Kao četvrti je stigao Valentino Rosi, iako je krenuo kao 12. dok je razočarao Horhe Lorenco stigavši tek kao 13.Izvor: Sportklub.rs /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

VN Holandije: Markez kao nekada Agostini, ponovo se radovao i mlađi brat

Izvor: Sportal.rs, 28.Jun.2014

Mark Markez je nastavio da pobeđuje u Moto GP šampionatu. Španski motociklista je u osmoj trci u sezoni "upisao" osmu pobedu i tako izjednačio rekord Đakoma Agostinija iz 1971.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.