McLaren Senna na aukciji prodat za skoro 1,5 miliona dolara

Izvor: AutoBlog, 20.Jan.2019, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

McLaren Senna na aukciji prodat za skoro 1,5 miliona dolara

Još jedna kratka vest sa nedavne 48. Barrett-Jackson aukcije u američkom gradu Scottsdale, i to ona koja se odnosi na prodaju McLarena Senna. Budući da je McLaren napravio samo 500 primeraka Senne (od koji je oko 120 zvaršilo u SAD-u), moglo je i da se očekuje da će ovaj primerak sa samo 452 pređena km i brojem šasije 005 izazvati veliko interesovanje kolekcionara. Zato i ne čudi da je automobil na slici na pomenutoj aukciji promenio vlasnika za 1.457.500 dolara. Ivan Mitić – Autoblog.rs...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

McLaren Senna na aukciji prodat za skoro 1,5 miliona dolara

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2019

Jedna kratka vijest sa nedavne 48. Barrett-Jackson aukcije u američkom gradu Skotsdejl, i to ona koja se odnosi na prodaju McLarena Senna.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.