Koliko god užasno izgledala, ovakva ulubljenja možete sami da popravite ZA SAMO NEKOLIKO MINUTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 21:32

Koliko god užasno izgledala, ovakva ulubljenja možete sami da popravite ZA SAMO NEKOLIKO MINUTA!

Ipak, budući da je reč o "uradi sam" tehnici, stručnjaci poručuju da je vozači primenjuju na sopstveni rizik...

Ulubljenja i ogrebotine branika i bočnih zaštitnih lajsni su među najčešćim oštećenjima koja nastaju na automobilima. Ali, ako je suditi prema jednom viralnom TikTok videu, da bi se ova ulubljenja ispravila, potrebna vam je samo jedna kanta proključale vrele vode.

A da to nije samo običan amaterski savet, potvrđuje i britanska kompanija MotorEasy, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja takođe tvrdi da je to način da vozači sami poprave svoj auto bez potrebe da idu u servis.

U videu, vlasnik automobila poliva vrelom vodom veliko ulubljenje na zadnjem braniku svog automobila. Zatim se, posle kraćeg vremena, saginje ispod auta i rukom ispravlja ulubljeni branika. Zatim blago krpom prebriše zadnji deo automobila, kako bi pokupio višak vode ona ne bi nanela dodatnu štetu.

Ipak, stručnjaci kompanije MotorEasy ističu, da i pored toga što upoteba vrele vode može da donese rezultate, vozači to rade na sopstveni rizik. Oni upozoravaju da, iako može da donese pozitivne rezultate, ova "uradi sam" tehnika ipak može da dovede i do "drugih oštećenja".

Na društvenim mrežama se mogu naći i predlozi koji vozačima savetuju da manja ulubljenja mogu da poprave zagrevanjem ulubljenog dela fenom za kosu.

I u ovom slučaju stručnjaci kažu da je, takođe, reč o tehnici koja može da donese rezultate, ali koju vozači primenjuju na sopstveni rizik, pa bi trebalo da imaju na umu mogućnost nastanka drugih oštećenja.

Takođe, isto važi i za otklanjanje udubljenja vakum gumom za otpušavanje. To je možda i "najbezbolniji", s tim da se može primenjivati samo na blažim i plićim ulubljenima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.