Izvor: Nezavisne Novine, 23.Mar.2023, 16:05

Kineska superbaterija sa dometom do 1.000 km

Kineski CATL trenutno je rangiran kao najveći proizvođač baterija na svijetu. Kompanija je sada objavila da je započela proizvodnju jednog od svojih vodećih proizvoda pod nazivom Qilin Battery, a takođe je otkrila koji će biti prvi električni automobil koji će imati koristi od nove baterije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Kineska super-baterija za autonomiju do 1000 km

Izvor: AutoBlog, 24.Mar.2023, 12:04

Kineski CATL je trenutno rangiran kao najveći proizvođač baterija na svetu. Kompanija je sada objavila da je započela proizvodnju jednog od svojih vodećih proizvoda pod imenom Qilin Battery, te takođe otkrila koji električni automobil će prvi imati koristi od primene nove baterije. Prema više...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.