KO JE OVDE KRIV? Nećete verovati ko izvlači najdeblji kraj u ovoj situaciji (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 16:29

KO JE OVDE KRIV? Nećete verovati ko izvlači "najdeblji kraj" u ovoj situaciji (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Prilagodite brzinu putu na kom se nalazite.

Kako smo i sami svedoci čestih saobraćajnih nesreća, kako u Beogradu tako i u ostatku Srbije, ovako nešto se očekuje zbog česte nepažnje i vozača i pešaka.

Međutim, iako se na samom video snimku jasno vidi ko je krivac nemilog događaja, iz nepoznatog razloga se krivi oštećena strana. Vozač crnog Renaulta, zbog neprilagođene brzine, nije mogao da odreaguje na neočekivane događaje u saobraćaju.

Naravno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da i druga dva vozača sa zaustavljenim/parkiranim automobilima snose krivicu zbog nepropisnog parkiranja/ zaustavljanja, ali ne mogu se oni okriviti, kao ni sam pešak.

U opisu samog videa piše "Podgorica, Tehnomax, Stari aerodrom... Ovo je primer "kako pešak otima pešački prelaz", kako kaže "struka" sa Saobraćajnog fakulteta, profesori Lipovac, Vujanić, Antić... Gospodo, zaista je strašno šta je žena uradila ovim kolima. Ulubila haubu, nagrdila automobil... Verujem da sada veštaci mere koliko je cm žena bila udaljena od pešačkog prelaza...". Kao što se može i primetiti, sam tekst ima ironičnu notu, a evo kako je to izgledalo:

"Razumem ironiju autora, ali u ovoj situaciji ima TRI krivca: vozac, koji nepropisno stoji u raskrsnici, vozac, koji skrece i ide o suprotni smer i PESAK, koji prelazi van pesackog.", "Nije mogla da stupi na pešački jer je obilazila ovog koji se na njemu parkirao.", "Vozač automobila zbog svoje nepažnje menja naglo pravac kako bi izbegao udaranje vozila isred sebe,a tim potezom udara ženu i po meni oravi veći prekršaj nego da je udario vozilo ispred sebe .Žena jeste van pešačkog to stoji,ali to ne daje za pravo vozačima da je "pokupe"...", samo su neki od komentara ispod ovog videa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.