JOŠ MALO, PA NA PUTEVIMA: Najjeftiniji električni auto dolazi iz Nemačke (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2018, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ MALO, PA NA PUTEVIMA: Najjeftiniji električni auto dolazi iz Nemačke (VIDEO)

Za elegantnu gradsku vožnju.

Nemački e.Go Mobile ima proizvod s kojim ima velike planove, među kojima je i status najprodavanijeg električnog automobila. S obzirom na cenu, šanse za to i nisu toliko loše.

Nemačku firmu i projekat električnog automobila predvodi profesor Ginter Šuh.

Najjeftinija varijanta ograničenih mogućnosti kreće od 15.900 evra, srednja opcija stoji 17.400 evra, dok top verzija, "Life 60" ima cenu od 19.900 evra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
U kompaniji kažu kako su već dobili 3.200 narudžbina, ali i da su do početka proizvodnje dalje rezervacije obustavljene. Start proizvodnje najavljen za mart sledeće godine. Poznat je i cilj, a to je bar 100.000 primeraka godišnje, i to već od 2022. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.