JEDNOSTAVNO I EFIKASNO: Evo kako da najlakše i najbrže očistite TEPIHE U AUTOMOBILU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2024, 22:32

JEDNOSTAVNO I EFIKASNO: Evo kako da najlakše i najbrže očistite TEPIHE U AUTOMOBILU (VIDEO)

Nećete verovati šta je koristio.

Znamo da je zimi teško da se održava čistoća automobila. Među prvima stradaju tepisi na koje stavljamo noge i unosimo svakakvu prljavštinu od spolja.

Tako je Kris, inače stručnjak za održavanje i popravke automobila, odlučio da proveri popularni trik za čišćenje tepiha u automobilu koristeći artikal od samo 15 dolara.

Ovaj svoj eksperiment iz 2022. godine on je snimio, istovremeno kada je ova metoda postala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hit na platformama za deljenje videa poput TikToka.

U videu, Kris (@chrisfix) demonstrira upotrebu pištolja za masažu kako bi podigao manje vidljivu prašinu i smeće iz tepiha, postižući temeljno čišćenje.

Savetuje gledaocima da odmah usisaju prljavštinu nakon korišćenja uređaja kako bi sprečili njen povratak.

Poslednju rundu usisavanja obavlja bez uređaja kako bi uklonio vidljivu prljavštinu s površine tepiha, uprkos činjenici da je automobil nedavno već čišćen.

Ovom prilikom Kris ističe i važnost provere područja pored papučice gasa i kočnice zbog akumulacije prljavštine od cipela.

Reakcije na video koji je u međuvremenu prikupio skoro dva miliona pregleda su sjajne, a gledaoci hvale jednostavnost i efikasnost ovog trika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.