JA SAM NA RADIONICI NAUČILA DA PRAVIM KROASANE, A VI? Pekari iz Hyatt-a su nam otkrili sve tajne francuskog peciva

Izvor: Kurir, 25.Apr.2023, 15:01

"JA SAM NA RADIONICI NAUČILA DA PRAVIM KROASANE, A VI?" Pekari iz Hyatt-a su nam otkrili sve tajne francuskog peciva

Završena je prva radionica portala Stvar Ukusa u saradnji sa hotelom Hyatt Regency Beograd i možemo da se pohvalimo - naučili smo da pravimo kroasane kao Francuzi!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.