Izgled novog Defendera otkriven na setu filma o Džejmsu Bondu

Izvor: B92, 27.Avg.2019, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgled novog Defendera otkriven na setu filma o Džejmsu Bondu

Na Internet je dospela fotografija potpuno novog Land Rovera Defender nastala tokom snimanja filma o tajnom agentu 007, "No Time To Die".

Po prvi put novi Defender je snimljen bez "kamuflaže", a fotografija otkriva znatno izmenjen dizajn spoljašnjosti u odnosu na prethodnika. Land Roverov terenac prednjim delom stilski podseća na modele iz familije Range Rover, sa novom modernije oblikovanom maskom i farovima.

Na osnovu samo jedne fotografije teško je dati potpun >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sud o ovom vozilu, ali čini se da je donekle zadržan "kutijasti" oblik klasičnog Defendara.

Novi Land Rover Defender imaće svetsku premijeru na predstojećem frankfurtskom auto-salonu, a biće dostupan u konfiguracijama 90, 110 i 130. U prodajnim salonima najpre će se pojaviit srednja varijanta, Defender 110, a na raspolaganju će biti tri dizel opcije, dva benzinaca, kao i plug-in hibrid.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ponovo snimljen novi Land Rover Defender

Izvor: AutoBlog, 28.Avg.2019, 02:07

* Fotografija je sa snimanja novog filma o Džejms Bondu, a više o novom Land Rover Defenderu možete pročitati OVDE. Foto via Instagram.com

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.