ISPOVEST DOKTORA IZ CRVENE ZONE KOJI SE ZARAZIO OMIKRONOM: Ljudi, ovo nije naivno, pazite se! PRVA 3 DANA MI JE BILO BAŠ GUSTO!

Izvor: Kurir, 17.Jan.2022, 16:53

ISPOVEST DOKTORA IZ CRVENE ZONE KOJI SE ZARAZIO OMIKRONOM: Ljudi, ovo nije naivno, pazite se! PRVA 3 DANA MI JE BILO BAŠ GUSTO!

Primio sam sve tri doze vakcine, mogu da kaže da sam sa "omikronom" prošao bolje nego sa "deltom", ali da omikron uopšte nije tako naivan - rekao je naš sagovornik

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"OMIKRON UOPŠTE NIJE NAIVAN, BILO JE ČUPAVO" Ispovest doktora beogradske bolnice iz CRVENE ZONE koji se zarazio virusom

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2022

Primio sam sve tri doze vakcine, mogu da kaže da sam sa "omikronom" prošao bolje nego sa "deltom", ali da omikron uopšte nije tako naivan - rekao je sagovornik..Omikron soj korone, koji je, kako su naučnici utvrdili, daleko zarazniji od prethodnoh soja, vrtoglavo se širi planetom, pa i našom zemljom...Redovi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.