Horhe Martin pobednik VN Nemačke

Izvor: AutoBlog, 18.Jun.2023, 21:15

Horhe Martin pobednik VN Nemačke

Vozač ekipe Pramak Rejsing Španac Horhe Martin pobednik je današnje trke za Veliku nagradu Nemačke, koja je u okviru Moto GP šampionata vožena na stazi Sahsering. Kako navodi Tanjug, Martin je do druge pobede u karijeri u "kraljevskoj klasi" stigao rezultatom 40:52.4490 minuta. Drugo mesto osvojio je aktuelni svetski šampion Italijan Frančesko Banjaja iz Dukatija, koji je za pobednikom kasnio 0,064 sekunde. Treći je bio Francuz Žoan Zarko iz Pramaka, koji je za Martinom imao zaostatak od 7,013 sekundi. Prvo mesto u generalnom plasmanu vozača drži Banjaja sa 160 bodova, dok je Martin drugi sa 144. Treću poziciji drži Italijan Marko Beceki sa 126 bodova. Naredna trka u Moto GP šampionatu biće vožena 25. juna za Veliku...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Maks netaknut, sjajni Alonso dobio Hamiltona

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jun.2023

Aktuelni svetski šampion i vodeći u generalnom plasmanu Maks Verstapen zabeležio je novu pobedu ove sezone, pošto je bio najbrži na trci za Veliku nagradu Kanade.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.