Mark Markes odustao od Sahseringa

Izvor: B92, 18.Jun.2023, 14:06

Mark Markes odustao od Sahseringa

Vozač Repsol Honde Španac Mark Markes povukao se zbog povrede sa Velike nagrade Nemačke, koja će u okviru Moto GP šampionata biti vožena na stazi Sahsering.

U saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu takmičenja se navodi da Markez ima frakturu desnog palca zbog čega je odustao od trke iako je dobio dozvolu lekara da nastupi na VN Nemačke.

Španac je tokom celog vikenda imao nekoliko padova, a poslednji na jutrošnjem zagrevanju i to u sedmoj krivini.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />U saopštenju se navodi da se očekuje da će Markez biti spreman za narednu trku koja će biti održana u Holandiji.

Španac se trenutno nalazi na 18. mestu u generalnom plasmanu vozača sa 15 bodova.

Markes je u karijeri osvojio osam titula u Moto GP šampionatu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Martin slavio na Velikoj nagradi Njemačke

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jun.2023

Vozač ekipe Pramak Rejsing Španac Horhe Martin pobjednik je današnje trke za Veliku nagradu Njemačke, koja je u okviru Moto GP šampionata vožena na stazi Sahsering.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.