Hamilton u Abu Dabiju do 83. pol pozicije u karijeri

Izvor: AutoBlog, 24.Nov.2018, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton u Abu Dabiju do 83. pol pozicije u karijeri

Petostruki šampion Formule 1 Luis Hamilton osvojio je pol poziciju u kvalifikacijama pred poslednju trku u sezoni, koja će se u nedelju voziti u Abu Dabiju. Britanac, koji je već obezbedio novu šampionsku titulu, na stazi "Jas Marina" ostvario je najbrže vreme od 1:34.794, dok će uz njega u nedelju iz prvog startnog reda Veliku nagradu Abu Dabija započeti njegov klupski kolega iz Mercedesa Finac Valteri Botas, koji je imao 162 hiljaditinke zaostatka. Trku će iz drugog startnog reda započeti dvojac Ferarija, Nemac Sebastijan Fetel sa treće pozicije, koji je u kvalifikacijama imao 331 hiljaditi deo sekunde slabije vreme od Hamiltona, a Finac Kimi Raikonen sa četvrte, posle zaostatka od 571 hiljaditinke.  Peti će krenuti...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hamilton u Abu Dabiju do 83. pol pozicije u karijeri

Izvor: N1 televizija, 24.Nov.2018

Petostruki šampion Formule 1 Luis Hamilton osvojio je pol poziciju u kvalifikacijama pred poslednju trku u sezoni, koja će se u nedelju voziti u Abu Dabiju...Luis Hamilton je 83. put bio najbrži u kvalifikacijama u karijeri, a 11. put u sezoni, koju zavšrava sa naslovom prvaka...Britanac, koji je...

Nastavak na N1 televizija...

Hamiltonu pol u Abu Dabiju pred poslednju trku

Izvor: RTS, 24.Nov.2018

. Novi-stari šampion, vozač Mercedesa Luis Hamilton, startovaće sa pol pozicije na trci u Abu Dabiju na kraju sezone u šampionatu Formule 1.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.