FOTO UBOD SAJMA AUTOMOBILA! Grli ga, SKAKUĆE i viče OVAJ JE MOOJ a cela hala GLEDA u njega (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2017, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO UBOD SAJMA AUTOMOBILA! Grli ga, SKAKUĆE i viče "OVAJ JE MOOJ" a cela hala GLEDA u njega (FOTO)

Obavezno posetite ovogodišnji sajam!

Međunarodni salon automobila održava se na Beogradskom sajmu. Počeo je 24. marta a trajaće sve do 2. aprila ove godine, tako da još uvek imate vremena da odete pogledate neke od najboljih i najluksuznijih dvotočkaša, trotočkaša i četvorotočkaša. Vredi otići i pogledati, jer je predstavljeno više od 400 izlagača iz oko 30 zemalja kao što su organizatori i najavili.

Na ovom, 53. sajmu automobila, pod sloganom "Godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prolaze strast ne prestaje" predstavljena je ponuda drumskog saobraćaja, automobilske i prateće industrije, lakih dostavnih vozila i garažno-servisne opreme. Pored ekskluzivnih i novih modela automobila predstavljeni su i modeli sa alternativnim pogonskim rešenjima i primenjenim najnovijim tehnologijama.

Istovremeno sa Salonom automobila na Beogradskom sajmu održava se i 11. Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme "Motopassion".

U galeriji ispod pogledajte neke od najatraktivnijih modela sa ovogodišnjeg sajma!

Ipak pored atraktivnih modela, veliku pažnju privlače i hostese. Mnogi mladići su ovde prvenstveno zbog atraktivnih devojaka, iako neće lako priznati to. Ali, u suštini možemo zaključiti da je kombinacija atraktivnih četvorotočkaša i još zgodnijih devojkaa predstavlja pravu kombinaciju.

Pogledajte kakve lepotice predstavljaju najnovije modele automobila!

Ipak, i pored toga bilo je još zanimljivih stvari danas u najvećoj hali 1. Jedna situacija izmamila je osmeh na lica svih posetilaca. Radi se o jednom od najmlađih gostiju sajma koji je već markirao omiljeni model i onda veselo skakutao oko njega.

Pogledajte najlepšu scenu iz hale 1!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.