Eklston ne mari za klince

Izvor: Autoportal.rs, 18.Nov.2014, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eklston ne mari za "klince"

Prvi čovek Formule 1 je pod jakim pritiskom poslednjih desetak dana, stalno mora da odgovara na teška pitanja a njegovi komentari uvek završe u naslovnim stranama svih novina. U poslednjem obraćanju medija Britanac se osvrnuo na mlađe fanove automobilizma.

Berni Eklston je preuzeo odgovornost za trenutno stanje u kojem se nalazi Formula 1. Pored odustajanja Marusije i ozbiljne povrede Žila Bjankija problemi za "najbrži cirkus na svetu" se ogledaju i u smanjenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << broju poklonika ovom sportu.

Razlozi za to su višestruki, od novih V6 motora koji su previše tihi, preko duplih bodova na poslednjoj trci koji prete da od šampionata naprave smejuriju ali i konzervativnost Formule 1 po pitanju društvenih mreža. Eklston je rekao da ga takve stvari ne zanimaju.

"Ne vidim kako možemo da profitiramo od mlađih navijača. Oni nemaju para da kupe proizvode koje prodaje Formula 1 tako da oni nisu naša ciljna grupa," rekao je osamdesetčetvorogodišnji Britanac.

Vođa Formule 1 je očito zaboravio da isti ti "klinci" imaju roditelje koji im rado kupuju sve što požele pa i stvari iz F1 prodavnica. Zato je možda vreme da se razmisli o učestvovanju Formule 1 na Facebook i Twitter mrežama.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.