Đorđe u „stojadinu“ obišao Evropu i ostvario dečački san

Izvor: AutoBlog, 06.Dec.2023, 02:28

Đorđe u „stojadinu“ obišao Evropu i ostvario dečački san

Đorđe Aleksić je za 44 dana prešao 13.000 kilometara i ostvario svoj dečački san da obiđe Evropu u „zastavi 101“. Da bi se čuo zvuk motora i da bi krenuo na put od 13.000 kilometara, bili su dovoljni odluka i rešenost Đorđa Aleksića. Međutim, priprema „zastave 101" za put odložila je planove. „Pripreme su dugo trajale i sve se odužilo, stizao je samo problem za problemom. 'Zastava' je imala lošu limariju, pa smo morali da popravljamo deo po deo. Sve to trajalo je oko godinu dana, a to nam je odložilo početak puta. Ja sam bio spreman, ali 'zastava' nije", istakao je Đorđe Aleksić. Ističe da nije hteo da odustane dok sve na automobilu ne dovede u red. Znao je da ništa ne može  da ga zaustavi, da mora da ode na...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stojadinom obišao Evropu i ostvario dječački san

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Dec.2023

Đorđe Aleksić iz Lebana u Srbiji je za 44 dana prešao 13.000 kilometara i ostvario svoj dječački san da obiđe Evropu u "zastavi 101".

Nastavak na Nezavisne Novine...

"Stojadinom" na put dug 13.000 kilometara: Đorđe je za 44 dana obišao Evropu uzduž i popreko sa svojom omiljenom "Zastavom 101"

Izvor: Blic, 06.Dec.2023

Đorđe Aleksić iz Lebana je za 44 dana prešao 13.000 kilometara i ostvario svoj dečački san da obiđe Evropu u „zastavi 101“. Da bi se čuo zvuk motora i da bi krenuo na put od 13.000 kilometara, bili su dovoljni odluka i rešenost Đorđa Aleksića. Međutim, priprema „zastave 101" za put...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.