DRAMA OKO PARKINGA: Odvukli im automobil, žalbe ne prestaju, REŠENJA NEMA! Završio sam sa ustupcima za vašu porodicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 06:37

DRAMA OKO PARKINGA: Odvukli im automobil, žalbe ne prestaju, REŠENJA NEMA! "Završio sam sa ustupcima za vašu porodicu!"

Ovo će ih sigurno opametiti: Komšije se parkirale na njegovu ćupriju, ali osveti se nisu nadale

Parking mesto je jedna od glavnih stvari oko kojih može da nastane rasprava između komšija. Jedan čovek je bio primoran da preduzme drastične mere nakon što su njegove komšije počele namerno da blokiraju njegov prilaz.

Osvetio se tako što im je odvukao automobil, ali je sada potražio savet da li je postupio razumno.

Problem se pojavio nedavno kada su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegove komšije dobile bebu, a on je svesno nastojao da ih ne uznemirava. To je uključivalo prestanak sviranja bubnjeva posle 18 časova, zvučnu izolaciju svog doma i ne primanje gostiju u baštu posle 18 časova. Ali kako je objasnio na Reditu, njegova garaža je pored komšijske spavaće sobe u kojoj spava njihova beba.

“Imam rolo vrata koja tiho zapište četiri puta u roku od 20 sekundi od mog dolaska kući i pritiskanja dugmeta. Toliko su tiha da ih ponekad ne mogu čuti kad sedim u sobi pored garaže, kada moja partnerka dolazi kući. Dolazim kući sa posla u 23 sata i parkiram auto u garažu. Pre nekoliko nedelja mi je prišla komšinica i pitala me da li mogu da sačekam do jutra da sklonim auto, ali sam odbio jer se u poslednje vreme desilo nekoliko provala. Moj auto je takođe na meti lopova jer su delovi skupi. Izvinio sam se, ali sam bio čvrst kada sam joj rekao da neću, ni pod kojim okolnostima, ostaviti svoj auto preko noći napolju”, piše muškarac.

Nedavno se vratio kući i zatekao komšijin auto koji mu blokira garažu - pa ga je odvukao. Sada su u zavadi i to izaziva dodatne probleme.

“Danas (subota) odlučio sam da sviram bubnjeve oko ručka u svojoj zvučno izolovanoj prostoriji. Odande možete čuti samo minimalnu vibraciju od udarca, ali to je iza mog imanja i prilično daleko od bilo kog komšije ali su ipak imali šta da kažu. Žena je prišla i u suštini rekla da je podnosila moju buku dovoljno dugo i da je iscrpljena jer dete nikada ne spava zahvaljujući buci koju pravim. Definitivno sam još uvek bio uznemiren zbog situacije sa blokadom prilaza od pre neko veče i malo sam pukao, rekavši joj da sam bio dovoljno pažljiv i da sam već napravio ustupke u pogledu buke. Rekao sam joj da, iako imam pravo da puštam muziku do 22 sata, to ne radim posle 18 sati zbog nje i njenog deteta. Rekao sam da će od sada ona to morati da prebrodi. jer sam završio sa ustupcima za nju i njenu porodicu”, nastavlja on.

Nakon pitanja da li je pogrešio, mnogi su stali na njegovu stranu.

“Zvuči kao da ste bili veoma razumni i da vam nije dozvoljeno da živite svoj život. Izabrali su da imaju bebu. Sigurno su znali da bi je neke stvari mogle probuditi?”,  “Moraju da se naviknu na normalan nivo buke kada spavaju. Očigledno ne usisavaju sobu u kojoj se nalaze, ali susedna garažna vrata su nešto pored čega bi trebalo da mogu da spavaju”, pisali su korisnici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.