Budući Bentley električni modeli će ponuditi duplo veću snagu od W12 modela

Izvor: AutoBlog, 15.Apr.2023, 10:05

Budući Bentley električni modeli će ponuditi duplo veću snagu od W12 modela

Izvršni direktor Bentley Motorsa Ejdrijen Holmark je na putu da isporuči prvi potpuno električni Bentley svom novom vlasniku za tri godine, a do 2030. želi da svaki od pet serijskih modela kompanije (jedan više nego sada) bude na baterije. Kao arhitekta najveće promene u 104-godišnjoj istoriji kompanije, potrebna mu je ključna podrška vernih mušterija, ali je već uveren da su prihvatili potrebu za prelazak Bentleya u električni svet. „Naše ankete nam govore da oko 70% kupaca očekuje da im napravimo potpuno električni Bentley u roku od pet godina“, kaže Holmark, koji veruje da kupovina Bentleya ima jasne racionalne i emocionalne strane. Sa racionalne strane, trend prihvatanja električnih vozila je snažan jer vlasnici...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Budući Bentley električni modeli će ponuditi duplo veću snagu od W12 modela

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Apr.2023

​Izvršni direktor Bentley Motorsa, Ejdrijen Holmark je na putu da isporuči prvi potpuno električni Bentley svom novom vlasniku za tri godine, a do 2030. želi da svaki od pet serijskih modela kompanije (jedan više nego sada) bude na baterije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.