Bosch utire put u transportnom saobraćaju: Autonomni, umreženi i elektrifikovani

Izvor: AutoBlog, 23.Avg.2018, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosch utire put u transportnom saobraćaju: Autonomni, umreženi i elektrifikovani

Smanjenje troškova, unapređenje lanca distribucije i lakši život vozača: sa tehnologijom za autonomnu vožnju, umrežavanje i elektrifikaciju komercijalnih vozila, Bosch povećava efikasnost i bezbednost u logistici. Na 67. po redu sajmu „IAA Komercijalna vozila“ u Hanoveru, dobavljač tehnologija i usluga prezentuje svoje inovacije za budućnost transportnog saobraćaja. Nove umrežene usluge čine život jednostavnijim za vozače kamiona i logističke specijaliste Platforma za umrežavanje za usluge zasnovane na cloud-u: Bosch koristi novu platformu za umrežavanje kako se bi povezala komercijalna vozila tokom svog radnog veka, omogućavajući tehničku osnovu za usluge zasnovane na cloud-u, kao npr. preventivna dijagnostika i programska...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

23.08.2018 ::: Autonomni, umreženi i elektrifikovani: Bosch utire put u transportnom saobraćaju

Izvor: AutoMagazin, 23.Avg.2018

Smanjenje troškova, unapređenje lanca distribucije i lakši život vozača: sa tehnologijom za autonomnu vožnju, umrežavanje i elektrifikaciju komercijalnih vozila, Bosch povećava efikasnost i bezbednost u logistici..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.