Bianchi na operaciji zbog opasnih povreda glave nakon nesreće na Suzuka stazi

Izvor: Moto.rs, 06.Okt.2014, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bianchi na operaciji zbog opasnih povreda glave nakon nesreće na Suzuka stazi

Jules Bianchi operisan je zbog opasnih povreda glave koje je zadobio nakon nesreće na Suzuka stazi, a njegov otac medijima je otkrio da je zdravstveno stanje njegovog sina kritično.

Na osnovu objavljenih izveštaja, hitna operacija bila je neophodna zbog toga što je ovaj 25-godišnjak imao hematom na mozgu. Francuski list Le Figaro navodi da je Bianchi u bolnicu dopremljen kolima Hitne pomoći u stanju kome ali da je samostalno disao. Charlie Whiting, direktor F1 trka, zamolio >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << je da se ne vrši reprodukcija video prikaza njegove nesreće. Adrian Sutil bio je potrešen posle nesreće u kojoj je Bianchi izgubio kontrolu nad svojim vozilom pri velikom brzini, budući da ga ovaj nesrećan slučaj u potpunosti podseća na nesreću koja je njega zadesila. Leva strana vozila u kojem se nalazi Bianchi u potpunosti je uništena, uključujući strukturu vozila i zaštitni kavez.

foto © Mercedes-Benz

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.