Izvor: Luftika.rs, 05.Maj.2024, 11:36

Devica, Strelac, Škorpija, Jarac i Rak tokom 2024. i 2025. mogu ostati bez svega što imaju

Prekomerna potrošnja i život iznad svojih mogućnosti je direktan put u siromaštvo. Ovo je aksiom koji je u osnovi finansijske pismenosti, ali u određenim periodima takvo ponašanje može biti još štetnije.
Astrolozi su analizirali horoskop za naredne dve godine i rekli koji horoskopski znaci treba da budu posebno oprezni sa novcem da ne bi bankrotirali.
Čitajte dalje da biste saznali da li ste među onima koji treba da obrate posebnu pažnju na svoje finansije.
Devica U 2024. Device će teško sastavljati kraj s krajem jer su loše pripremljene da se bave finansijskim stvarima i ne znaju kako da povećaju prihode. Moraćete da se oduprete želji da napravite impulsivnu kupovinu ili uzmete kredit za ne tako neophodnu...
Pogledaj vesti o: Horoskop - Devica,   Horoskop - Strelac,   Horoskop - Škorpija,   Horoskop - Jarac,   Horoskop - Rak

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.