BIZARNO! Lopov UKRAO AUTO pa očitao lekciju majci zato što je ostavila dete unutra

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2021, 15:19

BIZARNO! Lopov UKRAO AUTO pa očitao lekciju majci zato što je ostavila dete unutra

Neverovatnoo!

Malo vesti će nadmašiti onu iz američkog Oregona, ako su kriterijumi drama i komični elementi. Uglavnom, ispred tržnog centra u Beavertonu Crystal Leary žena je ostavila uključen motor svog automobila i četvorogodišnjeg sina na zadnjem sedištu.

Vrata su bila otključana, a ona je otišla da kupi meso i mleko, prenosi Revija HAK. Kada je došla na blagajnu njene Honde Pilot nije bilo na parkingu. Shvatila je da je vozilo ukradeno s detetom na zadnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sedištu. Počela je da paničari, ali njenim mukama brzo je došao kraj. Na parking se vratila Honda. Dotrčala je do automobila, a lopov je otvorio vrata i propisno je izgrdio zato što je ostavila dete. Zapretio je da će zbog toga pozvati policiju i naredio joj da izvuče dete iz automobila. Kada je to učinila, odjurio je dalje.

Automobil je kasnije pronađen napušten, a policija još pokušava da pronađe ‘savesnog’ kriminalca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.