Acura NSX model za 2016. godinu sa paketom za trkačku stazu

Izvor: Moto.rs, 23.Feb.2015, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Acura NSX model za 2016. godinu sa paketom za trkačku stazu

Viši potpredsednik i generalni menadžer pri kompaniji Acura Mike Accavitti je otkrio neke nove detalje koji se odnose na 2016 NSX model. On je rekao da će ovaj dugoočekivani model imati širok asortiman opcija personalizacije.

On nije želeo da iznosi specifične detalje ali je ukazao da će vozilo biti dostupno sa ukrasima od aluminijuma i ugljeničnih vlakana i da će biti dostupno sa specijalnim paketom za vožnju po trkačkoj stazi.

Kako je ovaj rukovodilac naglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << kupci superautomobila vole da perosnalizuju svoja vozila i NSX će ponuditi više fabričkih instaliranih opcija nego jedno drugo vozilo ikada ranije. On je takođe otkrio da je komapnija gotovo potpuno završila detalje koji se odnose na zahteve koje dileri moraju da ispune da bi dobili mogućnost da prodaju ovo vozilo.

foto © Acura

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Audi R8 bi mogao da eventualno bude ponuđen sa V6 motorom sa više od 400ks

Izvor: Moto.rs, 24.Feb.2015, 13:30

Audi se priprema da predstavi redizajnirani R8 model na sajmu u Ženevi i novi detalji počinju da se pojavljuju oko nekoliko potencijalnih novih varijanti...Tehnički lider razvoja R8 modela Roland Schala je rekao da proizvodna linija ovog modela je toliko fleksibilna da kompanija može lako da je izmeni...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.