Izvor: Piplmetar.rs, 02.Maj.2024, 19:30

Jokić nakon poraza: „Naučio sam to na konjskim trkama…“

Najbolji košarkaš Denvera Nikola Jokić nije bio previše zabrinut posle poraza u Los Anđelesu od Lejkersa.
Nagetsi su jutros izgubili sa 119:108 i propustili priliku da „počiste“ Lejkerse u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije. Sada je 3:1 u seriji, a peti meč će se igrati u Denveru, kada će aktuelni šampioni imati još jednu „meč loptu“.
Srbin je na četvrtoj utakmici upisao 33 poena, 14 skokova i isto toliko asistencija, ali to ovaj put nije bilo dovoljno za trijumf.
„Naravno da želimo pobedimo, ali ja sam naučio na konjskim trkama, nije važno kako počinješ, nego kako završavaš. Danas nismo završili dobro, pa se nadamo da ćemo moći da uradimo bolji posao. Ali da, želimo da budemo fokusirani...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Jokić kao iz igrice, ali Lejkersi su živi! Jović oduševljavao, Majami u zaostatku

Izvor: Piplmetar.rs, 02.Maj.2024

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Los Anđeles Lejkersa u „Kripto.kom“ areni rezultatom 119:108 u četvrtoj utakmici plej-of serije.. Niko se nikada u plej-ofu nije vratio posle 3:0, ali Lejkersi veruju da oni mogu biti ti. Ipak, ako se pogleda sveukupan kvalitet, teško je poverovati da...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.