AUTOMOBILI ČEKAJU I DO 80 MINUTA: Evo gde su najveće gužve na graničnim prelazima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 08:47

AUTOMOBILI ČEKAJU I DO 80 MINUTA: Evo gde su najveće gužve na graničnim prelazima!

Ovde vam treba dosta strpljenja...

Putnička vozila na izlasku iz zemlje, na graničnom prelazu Gradina zadržavaju se 80 minuta, a na Preševu 40 minuta, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije, na ulazu u zemlju na graničnom prelazu Horgoš putnička vozila i autobusi čekaju jedan sat.

Letnja turistička sezona u dane vikenda dodatno pojačava saobraćaj na glavnim putnim pracima, a posebno na autoputevima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Poslednjih par dana konstantan pritisak je na graničnim prelazima na ulaznim terminalima iz pravca Mađarske i Hrvatske, na izlaznim ka Bugarskoj, dok je na prelazu Preševo sa Severnom Makedonijom zbog smene turista saobraćaj pojačan u oba smera.

Uslovi za vožnju su dobri, a temperature u najtoplijem delu dana biće oko 30 stepeni.

Zbog dugih relacija već posle nekoliko sati za volanom vožnja postaje zamorna, kada je veći rizik od saobraćajnih nezgoda, pa zato na put treba krenuti odmoran i tokom vožnje češće se odmarati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.