ANKETA: 7 kandidata za auto godine u Evropi – koji je vaš favorit?

Izvor: B92, 26.Feb.2020, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANKETA: 7 kandidata za auto godine u Evropi – koji je vaš favorit?

Koji model je zaslužio titulu evropskog automobila godine? Glasajte u anketi, obrazložite u komentarima.

Izbor za prestižno zvanje "2020 European Car Of The Year" bliži se kraju. Ovogodišnji pobednik biće jedan od 7 finalista (BMW Serije 1, Ford Puma, Peugeot 208, Porsche Taycan, Renault Clio, Tesla Model 3 i Toyota Corolla), a njegovo ime će biti poznato 2. marta, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dan uoči početka Sajma automobila u Ženevi.

Ove godine, među sedam finalista su i dva električna modela - Porsche Taycan i Tesla Model 3.

Tradicionalni izbor za Automobil godine u Evropi održava se od 1964. godine, a 2019. pobednik je bio električni Jaguar I-Pace. O pobedniku će odlučivati žiri sastavljen od 60 automobilska novinara iz 23 evropske zemlje, a vi možete glasati za svog favorita i u našoj anketi (fotografije finalista možete pogledati u Galeriji):
Pogledaj vesti o: Ford,   Peugeot,   Renault,   Toyota

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.