ALKOHOLIČAR ILI MILIONER? Različite fotografije istog čoveka i potpuno drugačija perspektiva!

Izvor: Kurir, 10.Nov.2015, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALKOHOLIČAR ILI MILIONER? Različite fotografije istog čoveka i potpuno drugačija perspektiva!

Ovaj eksperiment koji zaista otvara oči, pokazuje šta može da se dogodi kada fotografi subjektu fotografije priđu na drugi način. Šestoro fotografa dobilo je šest različitih priča o čoveku koga su trebali da fotografišu i te priče se nalaze u snimcika koji su nastali.

Šest različitih pozadinski priča date su modelu, Majklu - milioner, bivši zatvorenik, alkoholičar, spasilac, vidovnjak i ribar - upravo to je dovelo do potpuno različitih rezultata. Fotografije su >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << čaknastale uistom studiju sa istim osvetljenjem.

U opisu video snimka i eksperimenta piše:

"Fotografiju više oblikuju ljudi iza kamere, nego oni ispred nje."

Zajedno sa ovom vrednom lekcijom, nemjte da zaboravite da treba da budete jako kreativni kada nekoga fotografišete, bez obzira koliko jednostavno to deluje.

Vidovnjak

(Bored Panda)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.