12.08.2016 ::: Ovakve saobraćajne udese još niste videli (FOTO)

Izvor: AutoMagazin, 13.Avg.2016, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

12.08.2016 ::: Ovakve saobraćajne udese još niste videli (FOTO)

Teško je tražiti smisao u bilo kojem saobraćajnom udesu ili nesreći, ali od ovih udesa će vam zaista stati pamet. Neverovatno je kakve posledice može imati i najmanja ljudska nepažnja...

U svetu svake godine u saobraćajnim nesrećama nastrada više od 1,3 miliona ljudi. Zato uvek kada sedate za volan, saobraćaj treba da shvatite najozbiljnije i da se koncentrišete isključivo na vožnju. Na sledećim primerima možete videti posledice nepažnje za volanom.

U aerodromskim >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << arealima postoje jasna i stroga pravila ponašanja, kao i saobraćajna pravila. Kada se ne poštuju, može se dogoditi i bliski susret aviona i automobila. Šta mislite, ko je "jači"?

Verovatno vam se nekada dogodilo, da sa kamiona ispred vas ispadne kamenčić i udari u vetrobransko staklo vašeg automobila. Ali, da padne stena višestruko teža od automobila - to vam se sigurno nije dogodilo. Jer, da jeste, ne biste sada bili na internet sajtu Automagazin.rs i čitali ove vesti. Srećom, u Yarisu niko nije sedeo kada se to dogodilo.

Ovo je dokaz da Nissan 370Z ima savršen raspored težine po osovinama :-) Samo nam nije jasno kako je vozač uspeo da izađe iz automobila.

Vozač kamiona je prevideo, da ne kažemo prespavao, kraj puta i završio na obližnjem parkingu. Tamo je bio parkiran samo jedan automobil, i...

Ovaj Ford Focus ima jednog konja više. Nadamo se, da je životinja preživela.

Ovo je bilo baš tvrdo "sletanje".

Pitate se kako je Audi TT završio visoko na kući? Prosto...

Kamion koji je prevozio skupocene automobile marke Porsche, BMW, VW, Land Rover, prevrnuo se na autoputu, posle kontakta sa Mazdom6. Bila je to prava noćna mora za vozača.

Nastaviće se...

Automagazin.rs

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.