Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Apr.2024, 15:14

Необичан призор на улицама града – Тајна путница на задњем седишту аутомобила (ФОТО)

Необичан призор изазвао је знатижељу и смех међу пролазницима, у саобраћајној гужви примећена је необична путница на задњем седишту аутомобила- овца. Фото: Градске инфо Необичан призор је забележио наш читалац и проследио нам фотографију.
Наш предлог је био да управо они >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дају опис, што су и учинили.
“Мој комшија стави теле и тако вози, боље и тако него да га качи за куку”, написала једна читатељка, као и “Парола, снађи се”. Било је и оних као што су: “Љубимац у ауту”, “Домаћин”, “Роки” и многи други.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)


Novi Sad osvojio srca stranih turista – Srbija na vrhu Svetske turističke organizacije po rastu prihoda (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Необичан призор на улицама града – Тајна путница на задњем седишту аутомобила (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.