Zna se tata! Atletiko okrenuo Napolitance za 10 minuta (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2017, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zna se tata! Atletiko okrenuo Napolitance za 10 minuta (VIDEO)

Madriđani prvi finalisti Audi kupa u Minhenu

Samo desetak minuta bilo je dovoljno "besnim" fudbalerima Atletika da pokažu Napoliju ko je ko u evropskom fudbalu i trijumfom od 2:1 overe plasman u finale Audi kupa u Minhenu. Do tog 72. minuta italijanski tim je imao sve, i igru i prednost, a da je Arkadijuš Milik iskoristio najstrožu kaznu u prvom poluvremenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << konačan ishod bi možda bio drugačiji.

Iako se radilo o prijateljskom meču, na terenu je bilo dosta vatre, a Jorgandžije su kraj meča dočekale sa igračem manje posle isključenja prgavog Godina u 90. minutu. Posle mršavih 0:0 u prvom delu mnogo bolja utakmica viđena je u nastavku. Hoze Kaljehon je u 56. minutu majstorskim volejom konačno probušio večeras odličnog Oblaka, a taj pogodak kao da je razbesneo Atletiko.

Sigurno je i Čolo Simeone podviknuo svojim fudbalerima koji su se dozvali pameti, a mic po mic Madriđani su došli do pobede. Prvo je iskusni panter Fernando Tores majstorski pretvorio pas Grizmana u izjednačenje u 72, a samo desetak minuta kasnije rezervista Vijeto je iz blizine vrhom kopačke kompletirao potpuni preokret i trijumf Atletika od 2:1.

Probao je trener Napolija Maurisio Sari sve na ovom meču, pokušao je da se vrati u meč, ali je bilo prekasno. Izvršio je hokejaške izmene sredinom drugog poluvremena i srpski reprezentativac Nikola Maksimović se našao na terenu, ali nije uspeo da ostvari zanačajniji učinak.

Atletiko je tako postao prvi finalista Audi kupa i igraće sutra u borbi za pehar sa pobednikom meča Bajern - Liverpul (večeras 20.30), dok će se Napoli sa poraženim boriti za treće mesto.

ATLETIKO M. - NAPOLI 2:1 (0:0)

/Tores 72, Vijeto 81 - Kaljehon 56/


Atletiko (4-4-2): Oblak - Huanfran, Savić, Godin, Felipe Luis - Gaitan (od 68. Tomas), Koke, Gabi (od 74. Vijeto), Karasko - Tores, Grizman.

Napoli (4-3-3): Rejna - Hisaj (od 74. Mađo), Albiol (od 66. Kulibali), Kirikeš (od 74. Maksimović), Gulam (od 74. Rui) - Alan (od 64. Zjelinski), Žoržinjo (od 74. Dijavara), Hamšik (od 64. Rog) - Kaljehon (od 65. Una), Milik (od 63. Mertens), Insinje (od 74. Đakerini).

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.