Zagreb, otac spasao bebu od pijanog vozača audija

Izvor: RTS, 16.Apr.2016, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagreb, otac spasao bebu od pijanog vozača "audija"

Pravovremena reakcija oca, koji je izmakao dečija kolica pre nego što je na njih naleteo "audi" koji je vozio pijani vozač, spasila je u Zagrebu život tromesečne bebe, prenosi Hina.
Hrvatska agencija Hina navodi da je beba pritom ispala iz kolica i lakše je povređena, a pomoć joj je ukazana u Klinici za dečije bolesti.

U zagrebačkoj policiji kažu da se " >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << audi" oko 10 sati zabio u semafor u Ilici, kod kućnog broja 125, na mestu na kojem se nalazila beba u kolicima, čiji je otac pravovremeno izmakao kolica pre naleta vozila.
"Policija je izvršila uviđaj i protiv vozača je pokrenuta prekršajna istraga, a biće pokrenut i postupak u skladu sa rezultatima istrage", rečeno je agenciji u zagrebačkoj Policijskoj upravi.
Mediji navode da je vozač "audija" bio u alkoholisanom stanju i da mu je izmereno 1,87 promila alkohola u krvi, kao i da je počinio nesreću bežeći pred policijom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA U ZAGREBU Pijan se zaleteo kolima među pešake, bebu u poslednjem trenutku spasao TATA HEROJ

Izvor: Blic, 16.Apr.2016

Pravovremena reakcija oca, koji je izmakao dečija kolica pre nego što je na njih naleteo "audi" koji je vozio pijani vozač, spasla je danas prepodne u Zagrebu život tromesečne bebe, prenosi Hina...Ovo je čovjek koji je zamalo ubio bebu u Ilici https://t.co/MS3qkMMVkK pic.twitter.com/nSmtTMWhll..Hrvatska...

Nastavak na Blic...

Za dlaku izbjegnuta tragedija u Hrvatskoj: Otac odgurno kolica ispred pijanog vozača i spasio bebu

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Apr.2016

ZAGREB - Pravodobna reakcija oca, koji je izmaknuo kolica prije naleta automobila koji je vozio pijani vozač, spasila je u subotu prijepodne život tromjesečne bebe u zagrebačkoj Ilici...Beba je pritom ispala iz kolica i lakše je povrijeđena, a pomoć joj je pružena u Klinici za dječje bolesti...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.