Zadenuo za pojas 67.000 evra

Izvor: RTS, 24.Jan.2020, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadenuo za pojas 67.000 evra

Carinici su na Batrovcima otkrili 67.000 neprijavljenih evra, koje je putnik zadenuo za pojas u nadi da ih tu niko neće tražiti.
Prekršaj je otkriven kada je na red za izlaznu kontrolu oko dva sata po ponoći stigao "audi" kojim su putovali marokanski državljanin, kao vozač, i državljanin Republike Srbije albanskog porekla, kao suvozač. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Upitani da li imaju nešto za prijavljivanje, odgovorili su da kod sebe imaju lične stvari i po dozvoljenih 10.000 evra.
Ispostavilo se da je to samo delimično tačno, jer je kod suvozača za pojasom pronađeno 67.400 evra.
Putniku je vraćeno 10.000 evra, koliko je bez prijavljivanja moguće preneti preko granice, dok je ostatak privremeno zadržan, do okončanja sudskog postupka.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Albanac za pojasom pokušao da prokrijumčari 67.000 evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2020

Carinici na Batrovcima su 24. januara 2019. godine otkrili 67.000 neprijavljenih evra, koje je putnik "zadenuo" za pojas, u nadi da ih tu niko neće tražiti...Prekršaj je otkriven kada je na red za izlaznu kontrolu oko 2 sata po ponoći stigao "audi", kojim su putovali marokanski državljanin, kao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.